11 Rules to Follow for Healthy Hair

No Comments
11 Rules to Follow for Healthy Hair

Alaways 11 Regler att Följa för Friskt Hår

I en tid präglad av revolt bar den extrema processer av färgning och permanent (Ja, igen!), oavsett om ditt hår är förstört, men hur situationen verkligen är. Innan du börjar att känna sig hopplös, för att göra det snart att sälja din själ för att ge ditt strykjärn och strykbräda, anser att fragment av hår kan återupplivas med några smarta små förändringar till din profil, enligt forskare. Den mest glänsande, friskt hår är bara 11 tricks (och en rulle hushållspapper) bort.

Alaways 11 Rules to Follow for Healthy HairPRINCIPEN #1

Att göra badrummet mer sällan.

Vattnet gör att håret sväller från insidan, vilket gör din hud. “När detta händer igen och igen, du får frizz och skador, säger kosmetiska kemist Randy Schuller. “Inte tvätta håret mer än du behöver. Varje gång kan du hoppa över denna dag, vilket är bra.” Ta istället en torr schampo som hårda kärnan av olja, och lukten av stötdämpare. De levande Bevis på en Perfekt Dag för Torrt Hår, schampo tar bort olja och svett från hår, och inte bara skalet med pulver.

PRINCIPEN #2

Marknadsföring av din själ.

På den tiden, när du tvättar ditt hår, lägga till en pre-schampo så att det är i ditt dagliga liv. Det fungerar som ett lim, släta huden blir våt, då mindre skador, säger kosmetiska kemist Ni kita Wilson, som rekommenderas för alla hårtyper, med undantag för det som är gott. Det skyddar också mot friktion med massage schampo. “När håret torkar ihop, kanterna av slaget”, förklarar han. Vi gillar Nexxus Färg Försäkra Pre-Wash Primer och en Tresemmé Skönhet-ett Komplett Utbud av Pre-Tvätta Balsam.

PRINCIPEN #3 

Blir mer intelligent med ditt schampo.

Oroa dig inte, sulfater eller sulfater. “Vi har testat sulfater och andra tvätt-och rengöringsmedel, och såg ingen skillnad från synpunkt av skada eller försvinnande, säger Schuller. “Alla schampo, rengöringsmedel, packningar, olja, och hårfärg.” Och jag har inte ens tänka på att röra förklaring av formeln, eftersom de är gjorda för att ditt hår, band och allt. Vad du vill är ett schampo som säger att “alla reparation av skador” på etiketten, och proteiner för att stärka håret (såsom l ‘ oreal Paris Avancerad Hårvård total Repair 5 Återställa Schampo eller cleanser och balsam, som har en lägre koncentration av tvätt-och rengöringsmedel. Ett ord av försiktighet för fans av hår spray, silikon serum, eller mousse, omväxlande rengöring av luftkonditioneringen (vi som Ren Grädde) med ett vanligt schampo. “Rengöring av luftkonditioneringen inte kan ta bort alla rester av produkt som gör håret mindre elastisk och leder till brott, säger Wilson.

PRINCIPEN #4

Att förändra sättet att tänka av luftkonditionering.

Vi vet alla att en smidig elektrifiering av hår och gör håret mjukt och glänsande. Men om du har ett hår Torktumlare, strykjärn, strykjärn / strykbräda, bör också veta att luftkonditioneringsapparater är viktigt att skydda den från värmen. “Detta är viktigt, eftersom en termisk sprutning, om inte mer, eftersom luftkonditionering är bättre än beläggning hår”, säger Wilson. Skumma label för ingredienser som inte sköljs av med “methicone” eller “vikt”, eller, helt enkelt, en av våra favoriter: Duva Lugna Absolut Luftkonditionering.Lämna den att verka för minst fem minuter, och skölj sedan med kallt vatten. “Detta gör att du kan öka avståndet med air av att vara kvar på håret”, säger han.

PRINCIPEN #5 

För att lägga till lager.

Eftersom värme är det värsta som finns för håret två gånger med spridarplattan av värmen innebär, i form av en spray. Men jag måste erkänna att, om detta fungerar, är det nödvändigt att tillämpa juridiskt Frisör: Ta små delar av fuktigt hår och mist allt upp och ner hela sin längd med två eller tre ord i stycket). När du är klar, kamma håret för att jämnt fördela värme protectant formeln är ganska värdelösa om inte tillämpas överallt, säger Wilson, och det tar bara några sekunder. Att titta som skyddar håret upp till 450 grader (det står så på etiketten) hur Stil Sexy Hair 450 Grad Skydda Heat defense Verktyg, Hot-Spray, eller “Oscar” Mjuka Klar att installera Dry Heat Protect Spray andra dagen hår.

PRINCIPEN #6

Att flytta saker tillsammans.

Något som påskyndar utgåvan är bra, mindre värme, mindre skada—så humor humor, vi har att experimentera. Blot (inte GNUGGA) ditt hår med en handduk och sedan göra samma sak med hushållspapper. Du kommer att bli förvånad över hur mycket mer vatten ur ditt hår och hur du vill använda blixten halva tiden, säger frisör Adir Abergel. Lägg till quick-dry spray, och du kan titta på the Today show, igen i en mycket kort tid. L ‘ oreal Paris Avancerade hår torkar Snabbt Torrt Primer Spray innehåller ingredienser som kommer att transportera bort vatten till håret (isododecane), och skydd från värme (silikon), säger Schuller.

PRINCIPEN #7 

För att hålla den gamla tröjor.

Det är inte ett skämt: bomull Madonna Jungfru Tur tee är den mest skonsamma-på-håret i en Hast handduk för att torka. Av samma skäl, det främsta stylister, inklusive mark Townsend, hålla dem i handen. “Inte epidermis grov, så mycket så att du inte måste arbeta hårt för att släta hår och göra att det ser hälsosamt, säger han.

PRINCIPEN #8 

Att hålla huvudet kallt.

Om ditt hår känns varmt, eller järn, vilket innebär att de flesta av stek. “Om du tar bort biff på grillen, fortsätta laga mat och samtidigt hålla värmen hår torktumlare, strykjärn eller locktänger av hår”, säger Wilson. Slog kylan, shutter-knappen på din torktumlare.

PRINCIPEN #9 

Bli kreativ.

Om du torkar håret under natten, är det möjligt att minimera de skador och det är dags att sova, eller i morgon. Ett trick som fungerar för alla hårtyper: Sova med blött hår i två lösa flätor. “Detta minskar elektrifiering av hår, lösa upp håret, och ger dig rakt hår Beachy waves”, säger hårstylisten Mara Roszak.

PRINCIPEN #10 

Att ge.

Veckovis behandling för hårbotten att göra en stor skillnad i det långa loppet, än du kanske tror. Håll håret rent förhindrar blockering och den inflammation som leder till hår gallring senare i livet, säger hudläkare Neal Trädgård. Prova Sachajuan Hårbotten Behandling med salicylsyra är att det är bättre att rengöra folliklar av hår, rengöringsmedel, schampo. Om du inte har tid, “shampoo är perfekt för rengöring hårbotten, även om du inte har mjäll,” säger Ed som rekommenderas Head & shoulders Omedelbar Lindring Schampo.

PRINCIPEN #11 

Faktor för ökad Glans.

Naturligtvis kan du använda Shine spray och serum, men de är som de falska Bröst och saker och ting förändras, men det är inte alltid verkar så naturligt. Lavendel olja, som innehåller den lättaste av silikoner och oljor, för att skapa en mer tillförlitlig Glans. “Det jämnar nagelband, vilket är typiskt för hälsan av hår”, säger Wilson. Vi älskar Serge Norman Mitt på Ren, Torr Olja, Spray, material.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *