8 dos and what not to do: Diet tips during pregnancy

No Comments
8 dos and what not to do: Diet tips during pregnancy

8 dos och inte bör göra: tips Kost under graviditeten

I samband med graviditet? Nu, när tillväxten av barnet absorberar allt som du äter, du kommer att behöva göra några ändringar i kosten. (Tips: Ät grönsaker!) Även om du behöver diskutera din kost med din läkare, Elizabeth Somer 8-dos och inte bör göra, detta kommer att hjälpa dig att komma igång.

DOS:

8 dos and what not to do: Diet tips during pregnancyGör varje bit räknas
Det tar ca 55.000 extra kalorier för att ett friskt barn. Det kan låta som mycket, men det är bara 300 extra kalorier per dag (motsvarande ett glas skummjölk, en bit bröd och ett Äpple), och att det endast är i de två sista kvartalen. Behovet av Kalorier inte rör sig en millimeter under den första trimestern av graviditeten, när barnet växer, inte större än en böna. Vitaminer och mineraler bör dock ökat. Till exempel, folsyra, ett B-vitamin som hjälper till att förebygga fosterskador, är viktigare än någonsin. Det betyder: 1) Fokus på “riktig” mat — färgglada frukter, grönsaker, fullkorn, baljväxter och skumma mjölk; 2) Liten konferens med extra choklad tårta; och 3) Ta en rimlig dos av vitaminer Och mineraler, som innehåller minst 400мкг av folsyra för att täcka dina baser på de dagar när jag inte fullt ut.

Att konsumera stora kalcium-rika livsmedel
Som de flesta vet, kalcium hjälper stärka skelett av barnet och för att förhindra förlust av benmassa per månad. Kalcium bidrar också till att förhindra graviditet orsakad av högt blodtryck, och det är viktigt för normal funktion av nerver och muskler.

Under graviditeten, mamma har 3 eller fler glas låg-fett eller skumma mjölk eller sojamjölk, med tillägg av varje dag, före, under och efter en graviditet, om du planerar att amma. Du kan koka ris eller havregryn i mjölk istället för vatten för att transportera mer kalcium i kosten. Försök också att icke-traditionella källor för kalcium och livsmedel som är berikade med kalcium. Målsättningen på minst 1000 mg per dag.

För att få en tillräcklig mängd vätska
För att få tillräckligt med näring, vätska, såsom vatten, är viktigt under graviditeten för att förhindra förstoppning och se till att öka volymen av blod som transporterar syre och näringsämnen för att mamman och barnet. Så ta med en flaska vatten, 8 swigs vatten varje gång du ser en fontän av vatten (1 Dl = 1 uns) och dricka ett glas vatten mellan varje måltid och mellanmål. Också, dricka näringsämnen, till exempel sänkt natrium V8, apelsinjuice eller skumma mjölk för att få din vätskor.

Fokus på järn-rika livsmedel

Proteinrika livsmedel, såsom extra magert kött, kyckling utan skinn, fisk, eller kokta bönor och ärter, är en viktig källa till järn. Detta mineral är en av de svåraste näringsämnen för att få tillräckligt under graviditeten, men det är mycket viktigt att upprätthålla ett korrekt flöde av syre till barnet, för en normal utveckling och tillväxt, och för att förhindra för tidig födsel. Glöm inte att inkludera några järn-rika livsmedel i din dagliga diet, laga mat i gjutjärn pan, och ta en multivitamin som innehåller järn.

VAD MAN INTE SKA GÖRA:

Mata fiskarna
Detta är ett av de hetaste ämnena inom nutrition för gravida kvinnor nu. Det här är bra grejer: de fetter som finns i fisk, som kallas omega-3-fettsyror som behövs för hjärnans och visuell utveckling av barnet. Spädbarn vars mödrar åt mycket omega-3, särskilt DHA (97% av omega-3 i hjärnan är DHA), högre poäng i testet på IQ senare i livet, medan lågt intag är förknippade med förseningar i utvecklingen. Omega-3 kan också bidra till att förebygga förtidigt födda barn, samt allergier och astma senare i livet.

Men här kommer den dåliga: All fisk innehåller kvicksilver, vilket är en giftig metall som kan orsaka allvarliga skador på nervsystemet. Hundratals studier har visat att ju mer fisk man äter, desto fler nivåer av kvicksilver. Som ett resultat, gravida kvinnor berättade att begränsa konsumtionen av fisk för att ingen mer än 12 gram i veckan, och för att undvika de värsta brottslingar — haj, svärdfisk, makrill, och … Men många kvinnor har tagit denna rekommendation så allvarligt att, för att undvika fisk, vilket förklarar varför 75% av befolkningen förbrukar ingen DHA per dag.

Detta “nej” innehåller viktiga “att-Göra”. Det är absolut nödvändigt att omega-3, särskilt DHA. Deras fisk DHA är att äta DHA-rika alger. Om du är orolig för föroreningar som bekämpningsmedel och kvicksilver i fisk, inte har råd eller inte tycker om fisk, du kan få samma DHA som finns i livsmedel som ökar alger-baserade DHA. Eller ta tillskott av DHA. Målet är ca 300 mg per dag. Observera att några av de livsmedel berikade med omega-3, men inte denna. Omega-3 VINGAR i valnötter, lin och soja är bra för ditt hjärta, men inte ge barn som “hjärnan” i traction att du bara kommer att få DHA.

Att dricka alkohol, kaffe, cola, kaffe-och eller mjuka ostar
Information om konsumtionen av alkohol är huggna i sten: Alkohol orsakar oåterkalleliga fosterskador. Har ingen gräns ännu fastställts.

Konsumtion av kaffe och andra koffeinhaltiga drycker är inte tillräckligt tydligt. Nyligen genomförda studier visar ingen effekt av koffein på födelsevikt eller fosterskador. Men sökandet efter en tid, har hittat en länk mellan koffeinintag och missfall, låg födelsevikt och tillväxthämning.

Också, fetaost, brie, Camembert, eller i Mexikansk stil ostar som Queso Blanco Fresco är främsta kandidaterna för bakteriell kontamination (listerios), som orsakar feber, missfall och andra komplikationer under graviditeten för att undvika under graviditeten.

Mjuk, opastöriserade ostar som fetaost, brie, Camembert, och get — och redo-att-äta kött som korv och charkuteriprodukter — kan innehålla Listeria, en bakterie som orsakar influensa-liknande symtom i de flesta vuxna, men kan vara mycket farliga för barn, inte född. Listerios, infektioner orsakade av bakterier, som kan orsaka missfall, för tidig födsel eller allvarlig sjukdom eller död av en nyfödd baby. Fetaost är säker om den är gjord med pastöriserad mjölk, som skall tydligt anges på etiketten.

3.För att följa den diet, till exempel, låg-carb diet

Det är inte tid att experimentera med en obalanserad kost. Behöver 40+ näringsämnen i rätt proportioner för att bygga en frisk baby idag och i framtiden. Utvecklingen av barnet är mycket mer känsliga än mamma, är näringsrik, än du tror, och några av de konsekvenser för hälsan, inte att visa förrän mycket sent i livet. Så hoppa på en low-carb eller maten är en kombination av diet och hålla sig till som försökte-och-sant, att äta hälsosamt.

Att få för mycket i vikt
Övervikt under graviditeten eller som samlats in under graviditet kan påverka det faktum att kvinnan är gravid, och kan också öka risken för komplikationer såsom graviditetsdiabetes, preeklampsi, förlossning, foster är inte ett liv, mycket för tidig förlossning och kejsarsnitt. Många gravida kvinnor med övervikt, att få för mycket under graviditeten, och inte gå ner i vikt efter det att barnet är fött, ett mönster som hjälper landets #1 folkhälsoproblem — övervikt och fetma.

Optimal viktökning är en individuell fråga. I Allmänhet, normal vikt, bör kvinnan få cirka 25 till 35 kilo under graviditeten. Kvinnor som är överviktiga för att bli gravid (det vill säga mer än 25% av kroppsvikten, fettvävnad), måste tjänar inte mer än 15 till 25 kilo under sin graviditet, medan underviktiga kvinnor bör få ungefär 28 till 40 pund, beroende på sin längd och grad av magerhet före graviditeten.

Också, det är inte bara vikten av kroppen, men anledningen till ökningen av kroppsvikten, vilket är mycket viktigt med linser av resultatet för det första kvartalet på cirka 2 till 5 pounds (mer om du är tunn, mycket aktiv, eller tall och mindre om du är överviktig, stillasittande, eller kort), följt av en konstant tillväxt, om tre fjärdedelar av ett halvt kilo i veckan under de 2 sista kvartal. Plötsliga förändringar i vikt bör diskuteras med din obstetrik och gynekologi.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *